FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 700 KR

Om oss

Om Oss

Tvillingsjälar.se drivs av Tvillingsjälar AB, grundat år 2020 av Andreas och Jenny Hamrén Österlund, är en ledande aktör inom kurser och föreläsningar inom andlig och personlig utveckling. Med en passion för att hjälpa människor att upptäcka sin inre styrka och fulla potential, har vi förvandlat vår vision till verklighet genom ett engagemang för att erbjuda meningsfulla och livsberikande upplevelser. 

Andreas och Jenny Hamrén Österlund är inte bara grundarna av Tvillingsjälar AB, de är även kända för sin medverkan i flera populära TV-program inom det paranormala och andliga, inklusive "Spökjakt" på Discovery som hade över 20 miljoner visningar under säsongen, samt "Det Okända" och "Andarnas Makt". Andreas Hamrén Österlund är ett av Nordens mest erkända medium, Jenny Hamrén Österlund är bolagets vd och en eftertraktad coach, föreläsare och tv-personlighet.

Kontakt: 

Du når oss via www.Tvillingsjälar.se/contact

Vi svarar inom 1-5 helgfria arbetsdagar. 

Vår Resa

Vår resa började med en önskan att skapa en plats där människor kunde komma för att växa, lära och bli inspirerade. Genom våra kurser och föreläsningar har vi fått möjligheten att guida tusentals människor på deras resa mot självinsikt och personlig utveckling. Med en unik kombination av kunskap, erfarenhet och en djup förståelse för människans inre värld, har vi etablerat oss som en pålitlig och respekterad röst inom branschen.

Vårt Företag

Tvillingsjälar AB är baserat i Huddinge, Stockholm men arbetar över hela norden.  Vi är stolta över att ha ett dedikerat team på fyra medarbetare som arbetar tillsammans för att förverkliga vår vision och stötta våra kunder på deras resa mot personlig utveckling. Utöver vårt huvudkontor i Huddinge driver vi även kursgårdsverksamhet på Tvillingsjälargården i Västra Götaland, en fridfull plats där människor kan komma för att koppla av, lära och växa. Företaget driver även Sveriges största app för andlig och personlig utveckling (Tvillingsjälar som finns på Appstore och Google Play) samt Leva Livet Podden på Spotify, med 200 000 lyssnare/ mån. Tvillingsjälar finns även på Youtube där du kan följa Andreas & Jennys liv som är kantat av andliga äventyr och deras spännande vardag! Kanalen hade över 1 miljon visningar 2023. 

Utmärkelser & prestation:

Medverkat i Spökjakt på Discovery som har tagit hem det svenska TV-priset Kristallen fyra år i rad.

Vi är stolta över att ha skapat Sveriges största app för andlig och personlig utveckling - Tvillingsjälar-appen 

Med över 11 000 medlemmar och 400+ timmar av kurser, meditationer och live-sändningar är det den ultimata plattformen för självhjälp, välbefinnande och gemenskap inom dem områden vi själva brinner så starkt för. Tvillingsjälar-appen finns i Appstore och Google Play. 

Vårt Uppdrag

På Tvillingsjälar AB är vårt uppdrag att skapa en trygg och stödjande miljö där människor kan utforska och utveckla sig själva på både personlig och andlig nivå. Vi tror på att varje individ har en unik gåva att erbjuda världen och att genom självinsikt och medvetenhet kan vi alla uppnå vår fulla potential.

Oavsett om du är nyfiken på att utforska din inre värld, vill förbättra din självkänsla eller bara söker efter inspiration och vägledning på din personliga utvecklingsresa, så är du varmt välkommen att ansluta dig till vår gemenskap på Tvillingsjälar AB. Tillsammans kan vi utforska möjligheterna och växa tillsammans! 

Länkar

Youtubekanalen - Gör som 25 000 andra och bli prenumerant. Det är gratis och du får notiser så fort en ny spännande video finns ute! 

Appen

Kursgården Tvillingsjälargården

Kundtjänst