HANDLA FÖR 700 KR OCH FÅ FRI FRAKT

BOKA KÖLSJÖN 35Kölsjön 35 - ett av Sveriges mest hemsökta hus

Boka en natt på Kölsjön 35 


Kölsjön 35 byggdes 1909 men är  mycket mer än bara en fastighet, belägen i dem täta hälsingeskogarna.  Det är en plats där historiens mystik smälter samman med det oförklarliga och det övernaturliga. Ett ställe så hemsökt att tidigare ägare inte kunde stanna kvar. De vittnar om fysiska manifestationer av det övernaturliga - beröringar från det osynliga, dörrar som öppnar och stängs av sig själva och föremål som flyttar sig av egen kraft.

2023 besökte TV-paret Andreas och Jenny Hamrén Österlund Kölsjön och vågade sig in för en paranormal utredning. Vad de dokumenterade under sin natt här överträffade alla tidigare svenska utredningar. (Utredningen kommer gå att ta del av på parets Youtube-kanal under vintern. Den kommer även publiceras på denna sida.)

Nuvarande ägaren, Malin Obäck, kom över huset av en till synes ödesdiger slump. Hon var kallad av den ursprungliga ägaren för att hjälpa andarna och energierna att hitta frid genom en husrensning. Trots hennes mångåriga erfarenhet som medium och spirituell rådgivare, så var det som om andarna här hade ett eget sinne. Kölsjön 35 vägrade att låta sig förvandlas till en plats av lugn och ro. En sak är säker - det finns platser i Sverige som aldrig kommer bli helt lugna, utan är fast i andarnas makt. 

Nu är din chans att utforska det oförklarliga. Du kan boka en eller flera nätters vistelse på Kölsjön 35, där du står inför det övernaturliga ansikte mot ansikte. Var dock medveten om att allt som sker här sker på egen risk. Det är en plats som lämnar få besökare opåverkade, och du är välkommen att utforska dess hemligheter om du vågar.

Kölsjön 35 - En plats där det förflutna och nutiden förenas i en skrämmande dans av mysterium och övernaturliga fenomen. Boka din vistelse om du vågar!


Så här bokar du:

1. Läs  bokningsvillkoren här

2. Boka  ledigt datum här 

   

Se en glimt av kölsjön 35 


Väckt av en osynlig kraft kl 02:10 varje natt - berättelsen om fickuret

 Den tidigare ägaren av Kölsjön 35, vaknade ofta 02:10 av en osynlig kraft och obehag. När nuvarande ägaren tog över gården, fann man väl dolt, ett fickur som visade just tiden tio över två. Fickuret hänger idag på en vägg i köket. Till dig som är besökare, var gärna uppmärksam på vad som händer klockan 02:10 om natten på Kölsjön 35.