• GÅ KURSER HEMIFRÅN VIA VÅR APP FÖR 249 KR I 30 DAGAR!

OM OSS

Om oss

Foto: Isa Mathessis

Jenny och Andreas driver företaget Tvillingsjälar AB, youtubekanalen Tvillingsjälar och appen Tvillingsjälar. 


Jenny Hamrén 

Jenny är certifierad livscoach, andlig mental coach och beroende-medberoende coach, diplomerad massör och föreläsare. 2019 startade Jenny sin egna verksamhet Free As A Butterfly. Detta valde hon att utbilda sig till efter att hennes man begick självmord 2018. Jenny har alltid brunnit för att hjälpa andra människor och i sin roll som coach så det just precis det hon gör. 

"Coachning fungerar som ett samarbete mellan mig och dig som klient. Du sitter på svaren och jag ställer frågorna - på så vis hjälps vi åt att nå det liv du egentligen vill ha, allt är möjligt och valet är ditt. För att nå dit du vill i livet gäller det att bli medveten om vad som håller dig kvar i ditt nuvarande liv. Först då kan du släppa taget och gå vidare. Tillsammans skalar vi bort lager för lager för att nå ditt sanna jag. Så jag frågar dig, lever du det ditt liv du vill leva? Upplever du att du inte får bestämma över ditt eget liv? Tillhör du dem som skjuter upp det som du egentligen vill göra, till senare?" 

Se när Jenny gästade nyhetsmorgon på TV4 

Boka tid för coaching hos Jenny här


Andreas Österlund

Andreas arbetar som medium och föreläsare och är känd från bland annat Spökjakt (Discovery+), Det Okända (TV4) och Andarnas makt (TVNorge). Han är en flitigt bokad föreläsare och håller i storseanser och åker ofta på uppdrag för att hjälpa familjer som lider av hemsökelse.  

Boka någon av Andreas tjänster