• NY TERMIN MED MEDIUMUTBILDNINGEN - START 9 APRIL 2022

VI FÅR MÅNGA FRÅGOR OM TVILLINGSJÄLSRELATIONEN!

|8/02, 2021

VI FÅR MÅNGA FRÅGOR OM TVILLINGSJÄLSRELATIONEN!

Lever du i ett lyckligt förhållande där allt känns rätt? Då spelar det inte så stor roll om det är din tvillingsjäl eller inte. Lev och våga vara lycklig, du är värd det. Men kom ihåg att ingenting är skrivet i sten. Så låt oss säga att det gått 5 år till och beteendet hos din partner börjar ändras. Förhållandet börjar bli destruktivt. Var inte rädd för att lämna! Du är fortfarande värd att vara lycklig, se till så att du blir det och lämna det eller dom som får dig att känna dig olycklig. (Detta oavsett relation).
Men om jag hittat min tvillingsjäl och lever med en annan, måste jag då lämna den jag lever med? 

Vill du vara med din tvillingsjäl? Vad behöver du göra för att kunna vara med din tvilling? Vi säger inte att det är en lätt resa, tvärtom. Utmaningarna är stora och handlar i grund och botten om att våga följa sitt hjärta och att lyssna på sig själv, se sitt egna värde. Finns det något som kan motivera en att ta tag i sina utmaningar, så är det just mötet med sin tvillingsjäl. Tvillingsjälsresan kan vara upp till flera år, beroende på hur pass mycket tvillingsjälarna stretar emot processen.

Men jag kan inte lämna eftersom ekonomin inte tillåter/vi har barn och hus ihop osv, hur gör jag då?

Universum ger dig det utmaningar som du behöver. Kanske är det just när du börjar släppa det materiella tänket som gör att saker och ting börjar flyta på till din fördel. Vad är viktigast för dig här i livet? Hur viktigt är det att du själv är lycklig? Vi lever i en materialistisk värld och att gå emot det krävs att man tänker om och går emot strömmen. ALLTING är möjligt, begränsa inte dig själv. Ta ditt ansvar över ditt liv.


Hur vet jag om det är min tvillingsjäl jag lever med? 

Du hade känt att det var något extremt ovanligt er i mellan. Något du aldrig varit med om innan. Det är en respektfull relation där man enbart vill varandras bästa. Relationen drivs inte av svartsjuka, egot, materialism eller yta. Det är en djup relation där ni känner varandra utan och innan. Du bara vet att den här personen kommer du leva med tills du slutar andas. Ni stöttar varandra, sida vid sida, det är balans. Det är ingen som har ett övertag över den andre (till skillnad från karmiska relationer), båda går hand i hand igenom livets berg-och-dalbana. Du hade varit med den här personen oavsett ålder, kön, klädstil, kultur, pengar osv. Era själar känner redan varandra, det är bara kropparna som är nya i det här livet.

Jag kommer nog aldrig möta min tvillingsjäl!

Med den inställningen kommer du förmodligen aldrig göra det, du har rätt. Mycket handlar om inställningen till livet. Är du övervägande positiv eller negativ som människa? Attraktionslagen är ganska simpel, tänker du negativt om dig själv, livet och andra människor, så kommer du få mer av det i ditt liv. Tänker du istället positivt om livet, dig själv och de du har runt dig, så kommer saker och ting flyta på till din fördel. Det du tänker är också det som du attraherar in mer av i ditt liv. Allt det du vill ha i ditt liv, tänk att du redan har det. Känn efter hur det känns i dig när du redan har det som du vill ha. Spara den känslan.


Det viktigaste av allt är att fråga sig själv, är jag där jag vill vara i livet? Vad behöver jag göra för att komma dit? Vägen du tar då, kommer leda dig rätt. Och vem vet, kanske till och med till din tvillingsjäl. Du är född till att vara unik, våga vara dig själv fullt ut även om det innebär att du kommer gå emot strömmen. DU är helt fantastisk precis som du är!