• NY TERMIN MED MEDIUMUTBILDNINGEN - START 9 APRIL 2022

SAKER DU KAN GÖRA FÖR ATT ÅTERFÖRENAS MED DIN TVILLINGSJÄL!

|8/02, 2021

SAKER DU KAN GÖRA FÖR ATT ÅTERFÖRENAS MED DIN TVILLINGSJÄL!

Vi vet att mötet med sin tvillingsjäl och tankarna som kommer med det, kan gå en upp över huvudet. Det går knappt att tänka på annat. Har du också ägnat all din ledig tid till att googla på tvillingsjälstecken eller tittat på olika Youtube-klipp om just tvillingsjälar? Har du också frågat dig om du är besatt eller håller på att tappa det helt? Var bara lugn, det är helt normalt, det är en del av resan. Här nedan listar vi saker du kan ägna dig åt medan du väntar på din tvillingsjäl och göra dig så redo du bara kan inför återföreningen.

-Lägg fokuset på dig själv helt och hållet. Du förtjänar att må bra! Vad behöver du för att må bra och kunna känna dig hel på egen hand? Gå en kurs, åk utomlands, gå på spa eller skriva en bok. Oavsett vad det är som får dig att må bra, gör det, vänta inte!


-Föreställ dig att du redan är med din tvillingsjäl. Känn känslan, hur mår du när du är med din tvillingsjäl, känn alla dessa känslor som återföreningen väcker i dig och tänk att du redan ÄR där. Ta med dig den känslan i vardagslivet. Faktum är att själsligt så är ni redan återförenade, det är bara i det fysiska som är kvar. Ju mer du tänker att du redan har det (gäller allt du önskar), desto mer sänder du ut dessa vibbar, vilket gör att du attraherar in det i ditt liv (attraktionslagen).


-Har du hittat din "lifemission"? Kanske så har du det, men att du inte vågar ta steget åt det hållet. VÅGA ta steget, kanske är det så att det är just det steget du behöver ta för att komma närmre din tvillingsjäl.


-Följ ditt hjärta fullt ut. Hjärtat leder dig rätt. Känner du att du vill skicka ett långt sms till din tvilling, gör det. Var inte rädd för att bli ignorerad. "Spel" hör inte hemma i tvillingsjälsrelationen (ex att man ska vänta visst antal timmar innan man kan smsa, att man måste gå på si och så många dejter innan man kan gå vidare eller att du måste spela svårflirtad). Öppna hjärtat helt.


-Din tvillingsjäl känner exakt som du. Hjälp h*n genom att sända en massa kärlek i tanken.


-Dina nära och kära kommer inte förstå, be inte om deras bekräftelse, det kommer enbart dra ner dina energier då de inte kommer förstå om de inte själva mött sin tvilling. Lita på dig själv, du behöver ingens bekräftelse på vad du känner. Gå istället med i tvillingsjälsgrupper på ex Facebook, med härlig energi, där ni kan höja varandra.


-Meditera, tänk dig att du har din tvillingsjäl framför dig, berätta (i tanken) allt det du vill säga till din tvillingsjäl, sprid kärlek, värme och positivitet till h*n.


-Börja se ditt eget värde. Du ÄR fantastisk precis som du är. Utan fasad, utan materiella ting. Var dig själv, alltid!